TipTop Ejendomsservice ApS

Vi gør det lidt bedre - hver gang...

Anbefalinger af ejendomsservice

Nedenfor kan du læse nogle anbefalinger fra tilfredse kunder. Klik på titlen for at læse anbefalingerne.

Ebbe Ravn fra ejerforeningen Vesterbrogade 38-38A

På ejerforeningens vegne skal jeg udtrykke min store tilfredshed med den foretagne ejendomsservice. Der er god kommunikation om forhold på ejendommen, som trænger til vedligeholdelse, og den aktuelle medarbejder er venlig og omhyggelig med det udførte arbejde.

Gårdlavet Tårngården, Classensgade 3-7

Efter mange udskiftninger og utilfredstillende arbejde af andre firmaer kontaktede vi TipTop Ejendomsservice for at høre om de kunne klare opgaven.
Vi skal hermed give vores varmeste anbefalinger, da vi oplever, at når TipTop Ejendomsservice først er sat ind i opgaverne bliver de passet til punkt og prikke. Vi er meget tilfredse og betragter TipTop Ejendomsservice som et firma vi kan regne med.

Joachim Bonne fra ejerforeningen Willemoesgade 91

Vi bruger TipTop Ejendomsservice som rengøringsservice i vor ejerlejlighedsforening. <<
Vi har lavet en rengøringsplan for hvad der skal laves ugentligt, månedligt og kvartårligt.
Rengøring bliver altid gjort tilfredsstillende, til de aftalte terminer og stadigvæk til en
fornuftig pris. De små justeringer der var behov for i starten,
blev hurtigt løst i konstruktiv dialog.

Akhanda Arnberg fra ejerforeningen Chokoladefabrikken

TipTop Ejendomsservice er en virksomhed, som er god for en ejerforening at samarbejde med idet virksomheden ikke er for stor. Rengøring af for-, bagtrapper og gården samt en ekstraordinær hovedrengøring. Du er som repræsentant for ejerforeningen i personlig kontakt med virksomhedslederen og har en levende dialog om pasningen af “din” ejendom. Dette er af stor betydning idet man let “forsvinder” ved samarbejde med en større virksomhed. Ovenstående gælder såvel administration som rengøring. I en ejerforening eller anden beboelsesejendom – især af mindre størrelse – er det en væsentlig kvalitet at have
en personlig kontakt til sine samarbejdspartnere.

Udover dette er TipTop en samvittighedsfuld virksomhed, som sætter en ære i at opfylde sine aftaler – og er der tvivlsspørgsmål eller en detalje, som ikke er helt op til standard, så er firmaet meget lette at kontakte og hurtige til at rette tingene op.

E/F Chokoladefabrikken er meget tilfredse med samarbejdet med TipTop.

Michael Anderson fra A/B Ørnevej 24

Jeg har spurgt de andre beboere hvad de synes om kvaliteten af rengøringen og jeg kan oplyse, at vi er meget glade for servicen og kvaliteten er “TipTop,” så alt er perfekt. Mange tak.

Nikolai Kirkby fra A/B Læssøesgade 14-14A

Jeg kontaktede TipTop Ejendomsservice. Vi indgik en aftale om ugentlig rengøring af for-, bagtrapper og gården samt en ekstraordinær hovedrengøring. Normalt har vi været vant til at skulle vente længe på, at der faktisk skete noget efter aftalerne var indgået. Denne gang var det anderledes; samme uge gik TipTop Ejendomsservice i gang og har siden udført godt og pålideligt arbejde, som vi kun kan give vores bedste anbefalinger.

Anne-Sofie Hjuler Tamsmark fra A/B Vedbækgade 3 – 7

Andelsforeningen har været tilfredse med TipTop Ejendomsservice’s udførelse af viceværtarbejdet og vi kan kun give TipTop Ejendomsservice vores bedste anbefaling.

Birgit Andersen fra Copenhagen City Invest A/S, Sankt Hans Gade 15-17

Vi udsteder ikke skriftlige anbefalinger, men du må meget gerne lade evt. nye kundeemner ringe til mig. Så skal jeg gerne fortælle dem, at vi er godt tilfredse med jeres service.

Birgit Andersen tlf. 4028 1177

Anbefalinger af facility service

Nedenfor kan du læse nogle anbefalinger fra tilfredse kunder. Klik på titlen for at læse anbefalingerne.

Martha Hjemmet

Undertegnede bekræfter herved, at firmaet TipTop Ejendomsservice har udført rengøringsarbejdet her på Martha Hjemmet fra den 1. april 2008. Vi har været meget tilfredse med det arbejde, der er blevet udført. Vi oplever, at vi har en gensidig behagelig dialog om de rengøringsopgaver, der skal udføres og vi er tilfredse med den stabile indsats firmaet leverer.

Martha Hjemmet er en stor integreret daginstitution, der dagligt modtager 205 børn og har en personalegruppe på 45 medarbejdere. Denne information er blot medtaget, fordi vi på mange måder er meget afhængige af den standard, der leveres i dagligdagen. Hygiejnenormer og krav er for os vigtige områder at få tilgodeset, sådan at børn og personale ikke påføres unødige smittekilder i det pædagogiske arbejde.

Konsulentvirksomheden Margin

Efter en vandskade havde mit kontor haft håndværkere og jeg bad TipTop give bud på en hovedrengøring. Tilbudet kom meget hurtigt og var rimeligt i forhold til opgaven. Arbejdet blev udført på en dag, hvor jeg ikke var på kontoret, så TipTop forstyrrede ikke det almindelige arbejde. Kvaliteten af rengøring og oliering af gulve var helt i orden. Mange tak!

Jeg har senere anbefalet TipTop til hovedrengøring af et par opgange i en anden ejendom, hvor jeg sidder i bestyrelsen. Også her blev arbejdet udført pænt og hurtigt og til aftalt tid og pris.

Rigtig Service ApS

Vi har gennem de sidste par år haft et tæt samarbejde med TipTop Ejendomsservice, hvilket absolut har været til vores store tilfredstillelse.

De opgaver vi har fået udført er mangeartede, men som hovedområder kan nævnes gulvbehandling og erhvervsrengøring, hvilke begge bliver udført meget professionelt og med stor ekspertise.

Hermed giver vi TipTop Ejendomsservice og Christian Meid vores bedste anbefalinger!