TipTop Ejendomsservice ApS

Vi gør det lidt bedre - hver gang...

Ejendomsdrift

ejendomsservice_large

Vores ejendomsinspektør koordinere alt fra reparationer og vedligeholdelse til varmeforsyning, energirapporter og alt, hvad der ellers hører til den daglige drift


Der er mange ting, der løbende skal passes i forbindelse med en ejendom. Vores ejendomsinspektør passer bl.a.  varmecentralen, tager sig af diverse småreparationer og vedligeholdelsesopgaver og koordinerer med håndværkere i det omfang, der er brug for det.

Varmemester

Foruden daglig vedligeholdelse af drift af ejendommens varmecentral, sørger vores varmemester for udarbejdelse af ELO-rapporter og justering varmecentralen, så varmeforbruget reduceres, og anlæggets levetid forlænges.

Vicevært-service

Vores vicevært tager sig af løbende vedligeholdelse, reparationer og vedligeholdelse. Han sørger for at bygningen “fungerer” og koordinerer diverse servicefunktioner, såsom trappevask, affaldshåndtering, snerydning mv.

Håndværkerkoordinering

I det omfang, der er behov fra håndværkere udefra, såsom VVS-arbejde og elektrikere mv., sørger vores vicevært også for at koordinere med dem, så diverse håndværkeropgaver bliver udført hurtigt og effektivt.

Handyman-service

Har I mindre håndværkeropgaver, såsom opsætning af persienner, montering af hylder eller lignende, har vi også mulighed for at sende en handyman ud til jer, der på timebasis kan løse disse opgaver for jer.

Det er hurtigt og effektivt, og ikke mindst – nemt.