TipTop Ejendomsservice ApS

Vi gør det lidt bedre - hver gang...

rengoring_wide

Vi sørger for, at jeres lokaler og fællesområder er rene og imødekommende. Vores serviceområde dækker alt fra trappevask til kontorrengøring, vinduespolering, gulvpleje og måtteservice.

Rengøring af trapper og fællesområder

Det er vigtigt at jeres kunder får et godt indtryk allerede fra indgangspartiet. Vi sørger for grundig rengøring af trapper og fællesområder, hvor der bliver gjort rent helt ud i krogene, tørret af og set til, at stedet virker indbydende for både medarbejdere og gæster.

Kontorrengøring

Rengøring af jeres kontorer, indsamling af affald mv. tager vi også af. Vi kan sammensætte den rengøringsplan, som passer bedst til jer – hvad enten det drejer sig om daglig rengøring eller én til to gange om ugen (evt. med variable opgaver fra gang til gang), så tilrettelægger vi det efter jeres ønsker.

Periodiske hovedrengøringer eller andre specialopgaver som f.eks. tæpperensninger, gardinvask, gulvpleje mv. kan enten lægges ind i en årlig rutine eller aftales fra gang til gang.

God kommunikation og faste rengøringsfolk, som du kender

En af nøglerne til god rengøring er velfungerende kommunikation om, hvad der er ønsket og behøvet. Vi sikrer os, at du får leveret netop det, du har bedt om, og vi sørger for, at det er de samme rengøringsfolk, der kommer hver gang, så de kender dig og stedet og ved, hvad der skal gøres.

Opskuring, polishbehandling af linoleum og tæpperens

Linoleumstrapper har godt af en grundig opskuring fra tid til anden, og de kan også gøres mere smudsafvisende med en polishbehandling. Vores rengøringsfolk leverer også andre former for gulvbehandling som f.eks. oliering af trægulve samt tæpperens.

Alle former for rengøring

Vi lever alt fra daglig rengøring til hovedrengøring, gulvbehandling og rengøring efter håndværkere:

  • Hovedrengøring – Trænger jeres trapper og/eller fælleslokaler til en grundig rengøring? Eller har du nogle kontorlokaler, en butik eller institution, hvor du gerne vil helt til bunds med rengøringen? Hos TipTop klarer vi alle former for hovedrengøring – også af trappeopgange og i værksteder.
  • Gulvbehandling – Polishbehandling, oliering af trægulve, polering af stengulve og meget mere. Med vores behandling kommer dit gulv til at se næsten nyt ud.
  • Tæpperens – Effektiv rensning af tæpper på dit kontor eller i din butik. Vi får farven til at fremstå som ny, og det får i høj grad lokalerne til at fremstå flottere.
  • Rengøring efter håndværkere – Når håndværkerne er færdige med deres arbejde, begynder vores job med rengøringen. Vi gør lokalerne pæne og klar til brug igen.

Vinduespolering

Rene nypudsede vinduer giver et godt indtryk og er med til at gøre lokalerne behagelige at opholde sig i. Vi kan enten aftale, at vores vinduespudser kommer med fastlagte mellemrum, eller vi kan aftale det fra gang til gang.

Måtteservice og gulvpleje

Vi tilbyder også måtteservice, så I altid har rene måtter i indgangspartierne. Ligeledes kan vi tage os af periodisk tæpperens, pleje af trægulve eller linoleumsgulve.