TipTop Ejendomsservice ApS

Vi gør det lidt bedre - hver gang...

Ejendomsservice – vi passer din bygning for dig

ejendomsservice_large

Ejendomsservice kan være mange ting. Det kan f.eks. være fejning og pasning af gårdmiljø, trappevask, varmemester-service m.m. Vi laver en pakke netop til jeres behov.

Få al ejendomsservice samlet hos én samarbejdspartner

Der er mange praktiske opgaver i en boligforening. Lige fra trappevask, fejning og oprydning af gården til pasning af varmecentralen, kontakt til håndværkere, osv. Noget vil I måske gerne selv stå for, andet er det rart at få andre til at tage sig af. Vi kan lave en ejendomsservice-pakke, der passer netop til jeres behov, og hvis I på et senere tidspunkt finder ud af, at I gerne vil have lavet flere eller færre ting, finder vi også ud af at rette jeres ejendomsservice til.

Ejendomsservice består af flere underområder

Ejendomsservice deles typisk ind i indendørs service, såsom trappevask og renholdelse af opgange og fælleslokaler (se under Trappevask og Rengøring); teknisk service, såsom pasning af varmecentral samt evt. tilkaldelse og/eller koordinering af håndværkere efter behov (se under Vicevært/Varmemester); og endelig udendørs service, såsom fejning/snerydning, oprydning og affaldhåndtering samt evt. gartnerservice (se under Gårdmand, Gartner og Snerydning).

Her kan du læse mere om de enkelte delområder inden for ejendomsservice:

Hele pakken eller enkelte opgaver – få præcis den ejendomsservice, du har brug for

Vi tilpasser gerne en ejendomsservice-aftale, hvor vi klarer alle de opgaver, der måtte være behov for. Har jeres boligforening fx. blot brug for at få pudset vinduer eller klippet hæk nogle enkelte gange, laver vi også gerne en individuel aftale for den enkelte opgave.

Få et uforpligtende tilbud på de serviceopgaver, du er interesseret i, ved at udfylde vores online kontaktformular her på hjemmesiden, og så kontakter vi dig snarest.

Har du spørgsmål omkring vores ejendomsservice-løsninger, er du altid velkommen til at kontakte os direkte på tlf.: 31 16 19 03 eller mail: info@tiptop-ejendom.dk.

Vi glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dig.