TipTop Ejendomsservice ApS

Vi gør det lidt bedre - hver gang...

Gårdmand – vi fejer gaden og passer gården

gaardmand

Gaden og gården bliver fejet grundigt af jeres gårdmand. Affaldet fjernes, og alt holdes pænt og ryddeligt, så I har nogle rare omgivelser at opholde jer i.

Få tilfredse beboere, når gårdmiljøet er velholdt

Et dårligt vedligeholdt gårdmiljø skaber nemt en negativ stemning. Beboerne har ikke den samme glæde ved at bruge gården, og i virkeligheden er det ikke så meget, der skal til. Med den rette gårdmand-service får du og de andre beboerne et attraktivt sted at slappe af om sommeren, hvor I kan grille, lege med børnene mv. Vi sender en erfaren gårdmand til jer. Han klarer de opgaver, I har brug for, så alle bliver tilfredse.

Oprydning og håndtering af affald – undgå rotter og skadedyr

En vigtig opgave, som din gårdmand normalt tager sig af, er håndtering af affald. Dels almindelig oprydning i affaldsrum og dels koordinering med renovationsfirmaer, der tømmer affaldscontainere og evt. også glascontainere. I større boligforeninger kan der ofte være svært at få alle beboere til at holde affaldskurene ryddelige, men det kan jeres gårdmand sørge for, så I bl.a. undgår rotter og andre skadedyr.

Anden udendørsservice

Udover at jeres gårdmand står for fejning og oprydning har I måske også brug for at få slået græs om sommeren, klippet hæk samt evt. ukrudtsbekæmpelse. Og om vinteren kan det være aktuelt med snerydning. Klik på nedenstående for at læse mere om disse servicer, der ligger i forlængese af alm. gårdmand-service:

Få et godt tilbud på gårdmand-service

Vil du have et gratis tilbud på gårdmand-service, så kan du bruge vores online kontaktformular her på hjemmesiden. Har du spørgsmål omkring vores gårdmand-løsninger mv., er du altid velkommen til at kontakte os direkte på tlf.: 31 16 19 03 eller mail: info@tiptop-ejendom.dk.