TipTop Ejendomsservice ApS

Vi gør det lidt bedre - hver gang...

Gartner – vi passer dine grønne områder

gatner_wide

Gartneren sørger for at plænen altid er slået og vedligeholdt.

Velholdte grønne omgivelser skaber et rart udendørsmiljø

Det er dejligt med blomsterbede og en græsplæne, men hvem skal slå græsset og luge blomsterbedet? Vores gartner tager sig af alt det grønne – herunder også at holde ukrudtet nede. Det kan enten være almindelig lugning eller evt. med en brænder på fliser og brosten, da enhver gartner gerne vil undgå brug af skadligelige ukrudtsmidler.

Din gartner sørger for at klippe hække og beskære buske og træer

Udover at slå græs og luge, kan vores gartner også stå for at klippe jeres hæk og/eller beskære buske og træer eller hvad, der er behov for. På den måde kommer de grønne områder aldrig til at se sjuskede ud med langt græs eller fx en vildtvoksende hæk.

Der er mange forskellige gartner-opgaver hos en boligforening

Vores gartnere er professionelle, og vi kan tage os af de forskellige planter. Du kan derfor trygt overlade haveplejen til os. Vores gartner-service kan fx indeholde:

  • Klipning og beskæring af hække, buske og træer
  • Lugning af bede, gødning, udplantning af sæsonblomster
  • Græsslåning, trimning af kanter, vanding, opsamling af nedfaldne blade
  • Ukrudtsbrænding, rivning af sten, påfyldning af flis, ukrudtfjernelse mellem fliser

Få et godt tilbud på gartner-service

Vil du have et gratis tilbud på gartner-service, så kan du bruge vores online kontaktformular her på hjemmesiden, og vi kontakter dig snarest. Har du spørgsmål omkring vores gartner-løsninger, er du altid velkommen til at kontakte os direkte på tlf.: 31 16 19 03 eller mail: info@tiptop-ejendom.dk.