TipTop Ejendomsservice ApS

Vi gør det lidt bedre - hver gang...

Snerydning – vi sørger for, at fortorvet er ryddet

Snerydning

Snerydning og saltning skal udføres med det rigtige arbejdsudstyr. Vi dækker hele Storkøbenhavn med vores professionelle snerydningshold.

Snerydning og saltning, så alle kan komme sikkert frem

Vil du sikre dig en god snerydning og saltning vinteren igennem? Vi overholder alle gældende regler for snerydning af fortovet uden for ejendommen og sikrer, at alle beboere kan færdes trygt og problemfrit rundt i gården. Vi har 16 medarbejdere, der er klar til at rykke ud med snerydning, så snart vintervejret kræver det.

Undgå naboskænderier pga. snerydning

I nogle boligforeninger lader man det gå på skift mellem beboerne at stå for snerydning, men det fungerer sjældent i praksis. Årsagen er dels, at det nemt bliver ulige fordelt, da det ikke sner i den uge, hvor Jens og Lotte har vagt, men det sner hver dag i den uge, hvor Bent og Solveigh har vagt. Eller også skal Jens og Lotte på vinterferie den uge hvor det sner allermest. Kort sagt, så kan der opstå mange problemer, hvis beboerne selv står for snerydningen. Lad os tage slæbet i stedet.

Vent ikke på en snestorm, før du bestiller snerydning

Det er en god idé at planlægge jeres snerydning nu, uanset om det er sommer eller vinter. Når først snestormen raser kan det være svært at finde ledige folk til at levere snerydning og saltning. Vi tilbyder både løsninger, hvor snerydning kombineres med anden ejendomsservice samt snerydning og saltning uden andre services. Det er op til dit behov.

Få et godt tilbud på snerydning og saltning

Vil du have et gratis tilbud på snerydning og saltning, så kan du bruge vores online kontaktformular her på hjemmesiden, og vi kontakter dig snarest. Har du spørgsmål omkring vores snerydning og saltning, er du altid velkommen til at kontakte os direkte på tlf.: 31 16 19 03 eller mail: info@tiptop-ejendom.dk.