TipTop Ejendomsservice ApS

Vi gør det lidt bedre - hver gang...

Trappevask – grundig og stabil trappevask

trappevask

Trappevask med jævnlig kvalitetskontrol

Der er ikke noget mere irriterende end svingende kvalitet inden for rengøring og trappevask. Hos TipTop Ejendomsservice lægger vi stor vægt på at holde et stabilt, højt serviceniveau. Vi leverer altid vores trappevask uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det betyder, at vi rengør hvert trappetrin helt ud i hjørnerne og løfter måtterne, når vi først fejer og derefter vasker med plejesæbe.

Rengøring af opgange og andre fællesområder

Foruden den faste trappevask kan vi også levere grundig rengøring af opgangen i det omfang, I ønsker det. Det kan enten være en fast del af jeres abonnement, eller noget vi aftaler fra gang til gang. Vores trappevask kan evt. også kombineres med rengøring af andre fællesområder som f.eks. vaskekælder og/eller fælleslokaler mv., ligesom vi også kan stå for renholdelse af udendørs-arealer.

Få klaret trappevask og anden ejendomsservice samtidigt

Trappevask er bare én af de ydelser, vi tilbyder inden for ejendomsservice. Hvis I har brug for andre services udover trappevask, kan vi lave en pakkeløsning til jer. Når I samler opgaverne hos os, bliver det billigere, og det er også nemmere at styre kommunikationen, når I kun har én samarbejdspartner. Foruden trappevask, kan vi bl.a. holde gården ren og ryddelig, tage os af jeres grønne områder, organisere afhentning af affald med renovationsselskaber, passe jeres varmecentral og meget mere.

Vi leverer også opskuring af trapper og gulve, polishbehandling af linoleum og tæpperens

Linoleumstrapper har godt af en grundig opskuring fra tid til anden, og de kan også gøres mere smudsafvisende med en polishbehandling. Vores rengøringsfolk leverer også andre former for gulvbehandling som f.eks. oliering af trægulve samt tæpperens.

Få et godt tilbud på trappevask m.m.

Vil du have et gratis tilbud på trappevask og/eller anden ejendomsservice, så brug vores online kontaktformular her på hjemmesiden, og vi kontakter dig snarest. Har du spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os direkte på tlf.: 31 16 19 03 eller mail: info@tiptop-ejendom.dk.