TipTop Ejendomsservice ApS

Vi gør det lidt bedre - hver gang...

Vicevært- og varmemesterservice

varmemester_large

Her tjekker en varmemester varmecentralen. En dygtig varmemester kan spare mange penge i varmeudgifter og undgå sundhedsfarlige bakterier i brugsvandet.

Varmemesteren passer din varmecentral

Vi kan passe jeres varmecentral for jer. En dygtig varmemester sørger ikke alene for, at I altid har varme i radiatoren og varmt vand i hanerne. Han kan også sikre, at jeres varmecentral kører så effektivt som muligt.

Der er mange penge at spare ved at have en professionel varmemester, der ved hvordan varmeanlægget skal justeres for at køre optimalt.

Faktisk har det også stor betydning for jeres sundhed, at brugsvandet altid har den rette temperatur, så I undgår farlige bakterier i vandet.

Download gratis ELO-rapportskema og skematisk tegning af en varmecentral

En del af at passe et varmeanlæg er at udfylde de såkaldte Energi-Ledelses-Ordning-rapporter, eller i forkortet version: ELO-rapporter. Du kan downloade et gratis ELO-rapportskema ved at klikke på knappen i højre kolonne: “Download ELO-rapportskema”.

Hvis man vil spare penge på varmeregningen og undgå sundhedsfarlige bakterier, er det en god idé at vide lidt om, hvordan en varmecentral er indrettet. Du kan downloade en gratis skematisk tegning af en standard varmecentral ved at klikke på knappen: “Download tegning af varmecentral” i højre kolonne.

Viceværten tager sig af det praktiske

Der er mange praktiske ting, som skal gøres i en boligforening, og det klarer din vicevært. Det kan være alt lige fra fejning af gaden og renholdelse af gården til at skifte pærer, smøre låse eller justere dørpumper mv.

Med andre ord, så tager din vicevært sig af alle de små detaljer, der får hverdagen til at fungere.

Beboerkontakt

Vi kan også stå for beboerkontakten, således at beboerne kan ringe til os, hvis de har brug for hjælp til forskellige praktiske ting, såsom udluftning af en radiator, mv. Det er altsammen noget en vicevært kan tage sig af.

Koordinering af håndværkere

Din vicevært kan også stå for at koordinere håndværkere, når der er brug for det. TipTop Ejendomsservice har et godt netværk af håndværkere, viceværten kan f.eks. tilkalde en VVS-mand, hvis et vandrør er sprunget, eller en elektriker, hvis en stikkontakt ikke fungerer.

Få et godt tilbud på vicevært- og/eller varmemester-service

Vil du have et gratis tilbud på vicevært- og/eller varmemesterservice, så kan du bruge vores online kontaktformular her på hjemmesiden, og vi kontakter dig snarest.

Har du spørgsmål omkring vores vicevært- eller varmemesterløsninger, er du altid velkommen til at kontakte os direkte på tlf.: 31 16 19 03 eller mail: info@tiptop-ejendom.dk.