TipTop Ejendomsservice ApS

Vi gør det lidt bedre - hver gang...

Vinduespudser – vi dækker hele Storkøbenhavn

vinduespudser_wide

Vores vinduespudser arbejder hurtigt og effektivt. Det er en fornøjelse at have skinnende rene vinduer at kigge ud af, og det giver et godt indtryk.

Få en vinduespudser, der leverer professionel service

Vi sørger for, at dine vinduer bliver rene og flotte. Vores vinduespudsere er professionelle, så du undgår striber og skjolde, og han tørrer ordentligt af, så du ikke efterlades med en beskidt vindueskarm bagefter. Vores vinduespudser kan f.eks. pudse vinduerne i jeres trappeopgang, men vi kan også tilbyde vinduespudsning til de enkelte lejligheder i forbindelse med, at han alligevel er derude.

I kan enten bestille vores vinduespudser fra gang til gang eller lave en aftale med faste intervaller. Fordelen ved en abonnementsaftale er, at der ikke går for lang tid mellem hvet besøg.

Vi klarer højtplacerede vinduer uden problemer

Vores vinduespudser er vant til at arbejde fra lift, så det er ikke noget problem med højtplacerede vinduer. I boligblokke kan det være svært at pudse vinduerne udvendigt inde fra lejlighedene, idet det er vanskeligt at nå, så ofte kan det være smartere at gøre det udefra med en lift.

Også til erhvervsbygninger

Vores vinduespudser leverer også vinduespudsning til kontorer og andre erhvervsbygninger. Her kan der ofte være høje glasfacader eller andre vanskeligheder. Men med en lift klarer din vinduespudser selv de mest udfordrende opgaver.

Få et godt tilbud fra vores vinduespudser i dag

Vil du have et gratis tilbud på vinduespudser-service, så kan du bruge vores online kontaktformular her på hjemmesiden, og vi kontakter dig snarest. Har du spørgsmål til vores vinduespudser, er du altid velkommen til at kontakte os direkte på tlf.: 31 16 19 03 eller mail: info@tiptop-ejendom.dk.